Ajuda de l'edició digital

En aquest web es pot consultar i descarregar l'edició digital del diari. Per a qualsevol consulta no resposta en aquesta pàgina d'ajuda us podeu posar en contacte amb nosaltres per e-mail.

El diari de demà, avui

L'accés al quiosc digital d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA et permet llegir el diari de sempre a qualsevol lloc, en tots els suports digitals i a qualsevol hora. Amb una sola subscripció pots consultar el diari en format PDF, accedir a l'arxiu històric i disfrutar de l'aposta multiplataforma de l’edició digital de El Periódico, que inclou aplicacions per a mòbil i tauleta.

Preguntes freqüents (FAQS)

 1. ¿Què és l'accés a l’edició digital?
  l'edició digital de El Periódico, l'aposta multisuport d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA, és la porta d'entrada a tots els continguts de pagament de l'entorn digital del diari. Pel preu de la subscripció pots accedir a l’edició digital de El Periódico en qualsevol suport i també consultar les edicions en PDF i en format e-paper de l’edició impresa. A més, mentre tinguis una subscripció vigent pots consultar totes les edicions històriques des del naixement del diari.
   
 2. ¿Quant costa?
  L'edició digital és gratuïta per a tots els subscriptors de l’edició impresa d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA, però també pots accedir-hi mitjançant una subscripció específica digital que serveix per a tots els suports i formats. Per poder veure les diferents modalitats de subscripció visita la nostra taula de tarifes.
   
 3. ¿Com puc accedir-hi si ja sóc subscriptor del diari en paper?
  Si ets subscriptor del diari en paper, l'únic que ha de fer és enviar un correu electrònic a suscripciones@elperiodico.com, indicant-hi el teu número de subscriptor i demanant que t'activin l'accés.
   
 4. ¿Què necessito per subscriure-m'hi? ¿Com puc pagar?
  Per accedir a l’edició digital és necessari estar registrat a la web d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA i contractar una subscripció. Pots pagar la subscripció a través de transferència bancària o targeta de crèdit.
   
 5. ¿Quantes edicions endarrerides puc consultar?
  La subscripció digital permet accedir a tot l'històric d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA. Podràs consultar-lo en format PDF o e-Paper, a més podràs descarregar fins a 10 edicions en PDF completes per dia.
  A més la versió iPad t'ofereix el visor de PDF que permet veure les pàgines en format original: l'usuari podrà descarregar un nombre il·limitat d'edicions d'EL PERIÓDICO i tots els seus suplements per llegir-los sense connexió i gestionar àgilment conservar-los o esborrar-los.
   
 6. ¿Puc rebre els titulars de l’edició impresa al meu correu electrònic?
  Sí, l’edició digital de El Periódico disposa d'un butlletí de titulars que et permet rebre cada matí, puntualment, al teu 'e-mail', tots els titulars de l’edició impresa. A més, cada vespre, a les 20.00 hores, rebràs un altre butlletí amb el contingut actualitzat de l’edició digital de El Periódico. A més podràs rebre alertes d'última hora al teu mòbil o tauleta si et descarregues l'aplicació del producte.
   
 7. ¿Puc llegir l’edició digital de El Periódico sense connexió?
  Sí, les aplicacions de l’edició digital de El Periódico permeten la descàrrega de l’edició del dia per ser conservada i llegida sense necessitat d'estar connectat a internet.
   
 8. ¿Puc compartir les notícies de l’edició digital de El Periódico a les xarxes socials?
  Sí, el contingut de l’edició digital de El Periódico es pot enviar a Twitter i enllaçar des del mur de Facebook. Els usuaris de les xarxes socials que no estiguin subscrits a l’edició digital de El Periódico només podran veure aquest article.
   

Procés de contractació

Per accedir a l’edició digital és necessari estar registrat a la web d'El Periódico de Catalunya i contractar una subscripció (vegeu tipus de subscripció)

Si no estàs registrat a la web d'El Periódico de Catalunya, pots fer-ho des d'aquesta pàgina. A més de l'accés a l’edició digital podràs beneficiar-te d'altres serveis exclusius per a usuaris registrats.

Una vegada registrat a la web d'El Periódico de Catalunya, podràs accedir a l’edició digital entrant amb el teu 'e-mail' i contrasenya a la portada de la web, com es pot veure a la següent pantalla:

Si ja tens una subscripció activa podràs accedir a l’edició digital, i si no la tens el sistema t'oferirà la possibilitat de contractar-la.

Tipus de subscripció i tarifes

Es poden comprar números solts, o bé subscripcions mensuals (31 dies) o anuals (dotze mesos).

El preu d'un número solt és de 0.99€ de dilluns a dissabte i de 0.99€ en diumenge.

El preu de la subscripció mensual és de 4,99€ i anual 49,99€, tots els preus amb IVA (21%) inclòs.

Formes de pagament

De moment només aquesta disponible el pagament amb targeta de crèdit.

El pagament amb targeta de crèdit es fa en l'entorn segur de La Caixa, i s'admeten les targetes més usuals, com VISA, VISA electron, MasterCard o American Express.

Per pagar amb targeta de crèdit l'usuari ha d'introduir el seu nom, número de targeta i codi de control, i en funció del banc emissor de la seva targeta és possible que sigui necessari que l'hagi activat expressament per fer compres per internet.

Devolucions

No s'admeten devolucions en la compra de números solts o subscripcions mensuals.

Altres dubtes

 • ¿On trobo el CCV2?
  El codi de seguretat són els últims tres dígits que apareixen al revers de les targetes de les marques Visa, Visa Electron, MasterCard i Maestro.

 • ¿A quina hora està disponible l’edició digital?
  l’edició digital està disponible a partir de les 6.30h del matí.
 • ¿Es poden descarregar els arxius PDF?
  Sí, es poden descarregar pàgines soltes o bé un arxiu PDF que conté totes les pàgines del diari i que pots guardar al teu ordinador per a la seva consulta posterior.
 • ¿Què necessito per veure els arxius PDF?
  Per llegir els arxius PDF es necessita un programa com Adobe Reader o similar, del qual hi ha versions tant per a PC com per a Mac.
 • ¿Són vàlids els bons de la web antiga?
  Si, els bons ja pagats són vàlids. A l'accedir a un número solt, als propietaris de bons els apareixerà l'opció de pagament extra "Canviar per bo", i l'import del número solt se'ls descomptarà del crèdit del seu bo.
 • ¿Es pot sol·licitar una factura?
  Sí, a l'acabar el procés de contractació podràs sol·licitar una factura, que t'enviarem al finalitzar el mes en curs.

En qualsevol format,
des de qualsevol dispositiu

L'accés únic a aquesta plataforma permet la consulta tradicional del diari en e-Paper o PDF i l'accés al format l’edició digital de El Periódico multisuport.

iPad

La versió de l’edició digital de El Periódico per a la tauleta d'Apple permet la descàrrega i la consulta del diari sense connexió. També té servei d'alertes i visor de PDF que permet veure les pàgines en format original.

PC i 'notebooks'

En la seva versió per a PC i 'notebooks', l’edició digital de El Periódico és accessible des de qualsevol navegador i permet una descàrrega ràpida i una navegació àgil pels continguts.

iPhone

Tots els continguts de l’edició impresa en l' 'app' de l’edició digital de El Periódico: permet la descàrrega de continguts per a la seva lectura sense connexió, visor de PDF per veure el format original i servei d'alertes.

Android

Descarrega l'aplicació de l’edició digital de El Periódico, consultable sense connexió i disponible per als principals 'smartphones' i tauletes del mercat. L'aplicació té servei d'alertes informatives.

Web Móvil

L'edició digital de El Periódico també és accessible des del navegador del mòbil sense necessitat de descarregar cap aplicació.

Format PDF

Totes les edicions d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA en format e-Paper o PDF, consulta les edicions per data i descarrega't l'exemplar sencer.

Arxiu històric

Busca en l'arxiu complet del diari des de la seva creació fins a la data. Més de 30 anys d'història a través de la portada d'un dia concret o a través de la recerca per paraules clau de la notícia en què estiguis interessat.

El Periódico de Catalunya, S.L.
C. Consell de Cent 425-427.
08009 Barcelona
93 2222722
suscripciones@elperiodico.com

© El Periódico de Catalunya, S.L.

Contacte - Condicions de contratació - Politica de cookies - Ajuda